Maak een afspraak

 

Alles in huis voor een sublieme dressing

Een dressing zoals alle andere, die wilt u natuurlijk niet. Waar we u dan wel een plezier mee doen? Een dressing die minutieus aansluit bij uw persoonlijke wensen. Volledig op maat gemaakt en voorzien van de juiste features. Kunnen we bij Casa Vero.

 

Dressing – weg van de standaardmodules

Bestaat dat wel, een dressing helemaal op maat van de klant? Jazeker. Bij Casa Vero werken we niet met standaardmodules van 60 of 90 cm breed. In plaats daarvan vertrekken we van uw wensen én de beschikbare ruimte. En dat zonder brede paslatten. Zo gaat er geen ruimte verloren. Van een ultragrote dressing die baadt in luxe tot een kleine walk-in dressing onder een schuin dak. You name it, we make it.

100 % gepersonaliseerde dressing

De ultieme dressing is uitgerust met functionaliteiten die helemaal aansluiten bij uw wensen. En de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Hangruimte

 

Bent u gek op jumpsuits en lange jurken? Dan weet u ook dat die heel vervelend kunnen zijn in de kast. Tenzij uw dressing op maat gemaakt werd, natuurlijk. In dat geval is de kans groot dat u voldoende ruimte heeft voorzien onder de kledingroede, zodat ook uw lange kledingstukken niet kreuken door eenvoudigweg in de kast te hangen. En ook voor de kostuums die uw partner dagelijks draagt werd extra hangruimte voorzien. Handig, zo’n dressing afgestemd op uw noden.

 

Verlichting

 

Spots of lampen heeft u in uw dressing sowieso. Maar wat dacht u van licht in de kast? Dé manier om ’s ochtends rustig uw kleding te kiezen, zonder meteen veel licht aan te doen. En dat kan zelfs met sensor. Zo hoeft u niet eens op een knop te drukken. Direct of indirect licht, ledstrip of spot… It’s up to you.

 

Kledinglift

 

2 kledingroedes boven elkaar. Goed idee om de ruimte in uw dressing optimaal te benutten. Of u dan wel makkelijk een kledingstuk van de bovenste roede kan nemen? Ja hoor, dankzij een kledinglift. Uiterst handig en gebruiksvriendelijk.  

 

Kluis

 

Waardevolle spullen die bewaart u best in een kluis, ingebouwd in uw dressing. Niemand die het weet of ziet. Maar uw eigendommen zitten wel veilig. Zo kan u op uw 2 oren slapen.

Eiland

 

Kleding gekozen en aangetrokken, hup de deur uit. Of dat dacht u tenminste. Want dat mooie T-shirt blijkt nu toch niet zo goed te zitten. Weer opvouwen dus. En dan komt dat exclusieve eiland in uw dressing goed van pas. Bovendien fungeert het ook als extra opbergruimte. Én het is handig als u op reis gaat: uw kleding legt u er immers makkelijk op klaar en ook uw koffer inladen doet u zo in een handomdraai.

 

Samen de dressing van uw dromen creëren?

 

Contacteer ons 

Ontdekken wat wij creëren?
Bekijk onze realisaties